• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kto zdaje starą mature??

• Autor wątku Autor wątku durke
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
i ja rowniez;/, + ang.

moze macie jakies przecieki co do tematow na polski? (woj. mazowieckie ) :D, uczycie sie wogole? czy macie tak jak i ja? ;/

Na śląsku przedmioty humanistyczne przewarzają :D
Polski + Hista
Jak narazie ucze sie tylko z histy bo z polaja jakoś mi zawsze wszystko dobrze szło ;)
Pozdro.

Ja też, i jak narazie to czarno to widze, a na "przecieki w sprawie tematów" to bym się nie nastawiał, bo co roku dużo się o tym mówi i są różne spekulacje, a w końcu i tak okazuje się że jest co innego.
POZDRO i życze powodzenia.

W Opolu w tamtym roku byla powtorka matury bo tematy rzeczywiscie zgadzaly sie z przeciekami :P

Witam

ja zdaje polski i matma laczona z wejsciem na politechnike w gliwicach.
Jest sobotnie popoludnie, a ja wciaz bezskutecznie mecze sie z tym polskim. szczerze mowiac to moja nadzieja lezy w sciagach..:( .

pozdr

no Panowie :) nozyczki w ruch .. czas najwyzszy wziasc sie do roboty bo na nauke juz za pozno :P heheheh :D a we wtorek zaspiewamy ....

Moja dziewczyna ma dzisiaj maturę
Nie ma czasu dla mnie w ogóle
Nie śpi po nocach, strasznie się boi
Szkoda mi dziewczyny mojej ...

HURA HURA – DZISIAJ MATURA
MARYNARA i FRYZURA – MATURA
HURA HURA – BRONIEWSKI, STACHURA

Mój kolega ma dzisiaj maturę
Nie ma czasu na piwo w ogóle
Puchną oczy, w gardle suszy
Szkoda mi tak młodej duszy ...

Nie matura, a chęć szczera
Zrobi z Ciebie oficera
Warto byś o tym pamiętał
Gdybyś w razie nie zdał

Warto byś o tym pamiętał
Gdybyś w razie nie zdał
Warto byś o tym pamiętała
Widząc GENERAŁA ...

no co ty tasior taki inteligent jestes..? w tym wieku juz matura, cos wczesnie. widocznie mamy tu do czynienia z abslotnym prymusem :) . Dla siostry co..? juz nie trzeba :):):) .
260topicow to chyba styknie co...:)

pozdr

No ja tez juz po. i takze tematami bylem zdeczka zaskoczony, z reszta spojrzalem po sali to raczej nie widzialem optymizmu na twarzach kolesi...
ale jakos sie napisalo..

pozdr

Powrót