• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

kto zna ta firme??

Pawel S.

Administrator
Członek ekipy
Reakcji
147
wez Tasior i pomierz, w sumie to co stoi na przeskzodzie w domowym sprzecie je stosowac jakby byly naprawde dobre za ta kase, obudowe jakas dorobic tylko i "szafa gra":)

wezme wezme,ale chwile zejdzie(chyba ze ktos odemnie kupi alpinke do CA/innerupiecie) bo niemam kasy teraz...noi czekam na JIG + preamp ;)

wezme chyba jednego-central na arn116 x2 + mission,chyba ze mi opusci koles z ceny troche to zrobie monitorki...

Tasior, pogadaj z nim dobrze, będzin rzut beretem, być może sam bym się w nie zaopatrzył.

no blisko blisko,ale mowie,ze narazie niemam kasy,bo musze kupic seasy itp... narazie jestem -100,mam do sprzedania kilka rupieci...

jak masz jakis dobry wzmacniacz samochodowy ktory bedize mi odpowiadal to za odpowiednia cene sie dogadamy :) napewno na 2 takie glosniki wystarczy ;P

napisalem do nich maila zeby go porownali do niektorych tonisili... oto odpowiedz:

Głośniki firmy Mission sa znacznie lepsze od Tonsilowskich
W car-audio spisze sie bardzo dobrze porównywałem go z Infinity które mam w samochodzie i wypadł bardzo dobrze odrobine cichszy ze względu na to że jest 8 Ohm'owy

pozdrawiam
Mateusz Terlikowski

szkoda tylko ze niemam teraz komu tego montowacbo bym kupil...

właśnie pomyślałem że możnaby zaryzykować i dać je do kolumn z AXem - choćby dla testu :)

Takero i Inni ktoryz chca kupic ten glosnik,napiszcie do mnie,to je wezme i wysle wam (taniej,on chce 19 zl za wysylke) ,a przy okazji moze jakis rabacik da rade.

takero napisał:
właśnie pomyślałem że możnaby zaryzykować i dać je do kolumn z AXem - choćby dla testu :)

witam bedziesz zamawiał ten wysokotonowiec bo ja tez mysle nadniem do mojego projektu clone b&w nautilus 802

Też chciałem kupić parkę na próbę ale 19pln za wysyłkę czegoś za 50pln? i sobie odpuściłem ale czekam na recenzje kogoś kto juz je ma.

Powrót