Który zastosować model tesli arn150 w konstrukcji 2xarn+wysokotonowy bo z symulacji wychodzi że arn150/05/8 tylko że one sa 8ohm czy można zastosować je 2 w jednej kolumnie? bo ten sam model tylko że 4ohm wypada już w ysmulacji dużo gorzej
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
o czym dokladnie mowisz Pawle ? zamiesc fotke i opisz co maszPawel S. napisał:bo jak np skusilbys sie na vife to mialbym gotowe kolumny na sprzedaz![]()
| wymieniasz scalaka czy wsadzasz uniampa?;> widze ze nie tylko o samochodach z nim gadales :mrgreen: | |
15-18 litrow. strojenie ok 50HzTooShotr napisał:zastanawiam jaka jest optymalna objętość dla tych przetworników czy 18 litrów czy 20
osobiscie wole dolozyc po 25-30zl i kupic vife D27TG. wydatek niewiele wiekszy a stosunek jakosc/cena duzo lepszyTooShotr napisał:A jako sekcje wysoko tonową mam zamiar zastosować Visaton SC10N, chyba to jest dobry wybór ???
to da rozne strojenie. i jezeli chodzi o 60x160 z polinka to ma on 61mm srednicyTooShotr napisał:BR to lepiej zastosować o takich wymiarach 70mm x 160mm czy o takich 68x160mm

TooShotr napisał:A gdzie mogę dostać teraz tego sc10n bo nigdzie nie mogę znaleźć.
82zł zapłaciłem za komplet elementów do zwrotnicy+termiale+ruru BR+przesyłka. Jak chcesz to napisze konkretnie jakie to były elementy. JAk sobie przypomnę :razz:TooShotr napisał:A ile tam mniej więcej by kosztowała zwrotnica do tego zestawienia z SC10n na takich dobrych elementach, bo wiadomo ze to zagra lepiej na dobrej zwrotnicy.