Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Słyszałem przeciwne opinie ;]Patricious napisał:Lecz pamiętaj, że w Linuksie ciężko o jakość dźwięku jak w Windowsie !
Madriva jest do kitu, to taki "windowsowaty" linuks. Tragiczna stabilnosc.nie jestem juz dawno w temacie ale kiedys najlepszy podobno byl mandriva czy cos takiego
Chyba Minta nie widzieliscie - to taki User-friendly Ubuntu (tak, tak, może byc coś przyjemniejszego w uzytkowaniu od popularnego Ubunciaka, zresztą Mint na nim bazuje w 95%). Oprocz zalet Ubuntu (można korzystac z masy programów na niego i z pomocy na jednym z najwieikszych for) system ten jest "latwiejszy" w obsłudze i bardziej multimedialny. No i ma calkiem niezly polski support http://linuxmint.pl/a ubuntu to podobno najprostszy w obsludze linux...
Jak już człowiek się oswoi z Linuksem, to doceni, że w tym systemie można skonfigurować dosłownie WSZYSTKO. Przesiadając sie z powrotem na Winde mysli się "o matko, jakie toto ograniczone!".Linuks jest minimalnie trudniejszy w obsłudze ale na mój gust mniej awaryjny, szybciej się też ładuje.
Jest dużo ciekawszych LiveCD od Knoppixa. Partycje jak i system plików nie są śmieszne, tylko przemyślane.ghazi napisał:Facet pociacha sobie dysk śmiesznymi linuxowymi partycjami, zainstaluje, nie spodoba mu sie i bedzie odkręcać...
Ściągnij sobie KNOPPIXa. Zajmuje niewiele i odpala się wprost z płytySpodoba się, pobawisz sie, zobaczysz co i jak, przede wszystkim nic nie zepsujesz, a jak sie znudzi to wyjmiesz płytę z napędu i już.
Tak, wersji językowych jest cała masa. To nie jak Windows, że kupujesz PL to masz tylko PL, język zmieniasz na jaki chcesz i kiedy chcesz.bingant napisał:czy Ubuntu jest w polskiej wersji językowej?