Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
K3B wystarczy w 100%.tom3kk napisał:jest nawet Nero pod linuksa jak chcesz, tylko wiadomo - komercyjne, trza odp. zadzialac coby dzialalo![]()
[tomekk@zonk]:/# mplayer
MPlayer SVN-r29287-4.3.3 (C) 2000-2009 MPlayer Team
kodeki audio 115 & video 237
Bullshit. Na Pingwinie pracuję w pakietach biurowych, GRAM, projektuję 2D i robię milion innych rzeczy. Nawet BSD używałem jako desktopa. Nie widzę żadnego problemu. Sam właśnie polecasz przereklamowany [zresztą jak wszystko od Apla ] system i hardware. Dwa lata pracowałem na produktach Aple - już wolę BSD. Co do stabilności, sory, ale nie masz zielonego pojęcia i bredzisz. Nie znasz się to nie zabieraj głosu, wprowadzasz ludzi tylko w błąd.raffal81 napisał:co by nie mowic LINUX jest z deko przereklamowany ;P
"darmowośc " mam w dupie - mam za free wszystkie najnowsze windy z uczelni, a nawet jakbym kupił to wrzucam sobie w koszta ;]raffal81 napisał:A dlaczego chcesz uzywac LINUXA ? koniecznie ??? dlatego ze jest darmowy ? czy dlatego ze windows Ci sie nie podoba![]()
Przypadkowo znalazłem płytkę z live cd starego linuxa i przypomniały mi się stare czasy ;]raffal81 napisał:co by nie mowic LINUX jest z deko przereklamowany ;P jedyne co dobrze na nim dziala to stawianie serverow ;P sam do tego go uzywam) ale jezeli chodzi o centrum multimedialne to niestety WINDOWS
))
A mowienie o stabilnosci to czy windows 7 czy linux jak jest dobrze skonfigurowany to dziala dobrze)
Ja eliminuje LINUXA pod wzgleden FLASH)) chodzi sporo wolniej niz na WINDOWSIE
a ze robie sporo w ADOBE FLASH
) to mnie to zawsze draznilo
)) moze wina zlego skonfigurowania
) ale coz jakos tak jest ;P
Od jakiegos czzsu przeszedlem na MAC-OSx i podoba mi sie, daje mi duuuzo przyjemnosci z uzytkowania tak na co dzien)))
no przeciez pisalem ze dawno w temacie nie siedzeCarmin napisał:Paweł
Ubu 5 jest stare strasznie
Carmin napisał:Bullshit. Na Pingwinie pracuję w pakietach biurowych, GRAM, projektuję 2D i robię milion innych rzeczy. Nawet BSD używałem jako desktopa. Nie widzę żadnego problemu. Sam właśnie polecasz przereklamowany [zresztą jak wszystko od Apla ] system i hardware. Dwa lata pracowałem na produktach Aple - już wolę BSD. Co do stabilności, sory, ale nie masz zielonego pojęcia i bredzisz. Nie znasz się to nie zabieraj głosu, wprowadzasz ludzi tylko w błąd.raffal81 napisał:co by nie mowic LINUX jest z deko przereklamowany ;P
Paweł
Ubu 5 jest stare strasznie![]()
Uznajmy, że ani pierwsza ani druga opcja mnie nei dotyczy.To nie sa zadne argumenty, wiekszosc osob ktore wypowiada sie na temat linuxa nawet nie mialo z nim do czynienia, nastepna czesc uwaza ze jak zainstaluja to beda profesjonalistami cenionymi sie w swiecie itp itp
Kurka, zawsze jak jest mowa o Windows i Linux to dochodzi do kłótni, nie ma bata żeby bez niej się obyło. ;]A mowienie o stabilnosci to czy windows 7 czy linux jak jest dobrze skonfigurowany to dziala dobrze)
I pod tym się podpisuje, ponadto nie mogłem strawić tego iż po niby szybkim uruchomieniu w tle się kotłuje.Z Windowsem jest tak samo jak ze mną, im dłużej chodzę tym bardziej jestem zmęczony i wolniej chodzę.