Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
takero napisał:Patrząc na pobór niczego nie można wywnioskować.
Wszystkie te modele to stare i niskie serie więc nie ma się czego po nich spodziewać, jeśli moc jest dla Ciebie najważniejszym kryterium to www.google.pl i sprawdź po ile one rzeczywiście mają.
takero napisał:A kto powiedział że większy podawany pobór mocy to większe trafo ?
Zresztą nie liczy się tyle moc co napięcie i sztywność.
adam11d napisał:co sądzicie o yamaha rx-570
pobur mocy 180 lub 170W i 4 kanały niby po 80W
adam11d napisał:no ja juz czegoś nie rozumiem na necie jest napisane ze ma 2 wyjścia a sąsiad go ma i moze go bede brał i ma 4 kanały posiadam alphard sw1203z tak somo jak sąsiad 180rms/360W max a na ok 40/45% mocy i membrana mało z kosza niw wyskoczy
no to ja juz nic nie rozumiem :-(
gałka potencjometru to nie wskaźnik poziomu mocy , bo jak zapewne się przekonałeś to przy jakim obróceniu gałki wzmacniacz odda pełną moc zależy też od tego jaki sygnał podasz na jego wejście prawda ?adam11d napisał:na ok 40/45% mocy i membrana mało z kosza niw wyskoczy
ma 2 kanały i 4 wyjścia.adam11d napisał:no ja juz czegoś nie rozumiem na necie jest napisane ze ma 2 wyjścia a sąsiad go ma i moze go bede brał i ma 4 kanały
szkoda że nie podałeś jeszcze mocy pmpo np ;]adam11d napisał:posiadam alphard sw1203z tak somo jak sąsiad 180rms/360W max
niema sensu - niewiele sie zmieni a spadnie wytrzymalosc mocowaadam11d napisał:mam pudło ok 60l z BR ale chce zrobić większe a sąsiad ok 120l
subwoofery robi sie aktywne. niemozesz podlaczyc suba pod drugi kanal wzmacniacza stereo i podac mu calego pasma...adam11d napisał:jaki taki tańszy sprzęt powiedzmy do 350zł polecacie do tego ALPHARDA??
o co chodzi osobny napęd do suba??