• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

który głośnik lepszy?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Np. mozesz zrobic STX GDN 22 140 8 SCX + GDM 14 150 8 SCX + stx PJ, ale czesc glosnikow musialbys sprzedac i kupic inne...

A masz w planach zaprojektowanie (lub zlecenie zaprojektowania) zwrotnicy do tych glosnikow ktore posiadasz?

kubus_GDS napisał:
bo nie mam co zrpbic z kopułkowcami
a jak pies sąsiada narobi Ci pod drzwiami i nie będziesz miał co tym zrobić to też do kolumny dokleisz ?

kubus_GDS, nie masz pojęcia na temat o którym tu piszemy,
jak chcesz wsadzić jakieś głośniki w jakieś deski i się na to patrzeć to po prostu to zrób,
bo widzę że Ty już wiesz co chcesz zrobić i jesteś tego pewny, nie bardzo tylko rozumiem po co Ty w ogóle cokolwiek tu piszesz ?

Wzrotnice już mam z poprzednich kolumn :mrgreen:

[ Dodano: 2009-04-23, 17:39 ]
A pozatym ja chciałem się zapytać tylko o suba :evil:

kubus_GDS napisał:
Wzrotnice już mam z poprzednich kolumn :mrgreen:
no mówię że niewiele na ten temat wiesz ;]
Do różnych głośników potrzebne są różne zwrotnice, to nie jest tak że kupujesz jakieś uniwersalne, bo takich po prostu nie ma...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót