wsumie mam tyle samo kasy co opiola, 2k na wszystko z czego 1100zł na głosniki, czytajac tutaj opinie o mtm'ach nasuwa mi sie mysl czy warto...
jedni mowia tak drudzy tak ciezko sie to czyta...
próbowalem juz nawet zrobic mdt 29 + mds08 tylko niewiadomo jaki sredniak 12-15 cm... w klasie sredniej chyba niema sredniakow albo sa tanie hooooyowe albo drogie hiendy za 150euro/sztuka...
Dziwne jest to ze majac 1100 na glosniki niemozna nic fajnego znalezc, w tej kasie juz by sie przydał 3 way , jak duzy pokoj, jak mały to dobry 2 way.
Kazdy tylko pisze ze mtm BLE BLE BLE BLE, prosze zeby te osoby zaproponowaly 3 way w takim razie w tej cenie który pobije ten mtm na basie i w srednicy (ilosc detali/jakosc nie głosnosc)
Ciezko jest chyba dobrać cos fajnego, adekwatnie fajnego wzgledem kasy w klasie sredniej.
W lowendzie zawsze mozna polecic jakiegos arna czy visatona, w hiendach posypaly by sie scany i seas-excel ;p
Nie kazdy ma 5k na glosniki niestety.. jakby moj ojciec byl biznesmenem z wawy to bym pewnie nawet nieinteresowal sie DIY, ja zainteresowalem sie DIY po to zeby np za 2000zł zrobic zestaw ktorego zadne stereo sklepowe niepobije w tej cenie i wyzszej, chyba po to jest diy + przyjemnosc z tworzenia ;]