a to błąd bo nie ma co się zamykać na inne telefony. Teraz androidy też dobrze chodzą nawet po kilku latach.bo inne telefony mnie nie interesują.
Jakiego masz iphona?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a to błąd bo nie ma co się zamykać na inne telefony. Teraz androidy też dobrze chodzą nawet po kilku latach.bo inne telefony mnie nie interesują.
SE. A jeśli po kilku latach chodzą dobrze ma być takie, że zaczynamy od czyszczenia telefonu do zera to ja podziękuję za takie coś. W pewnym momencie znudziły mi się kombinacje i chcę po prostu używać telefonu, a iPhone z czasem nie zwalnia...
ta...optymalizacji softu. Ios 11 się kłaniaoprócz optymalizacji softu
Miałeś jeden z najbardziej awaryjnych telefonów w historii ( problem z bootloop płyty głównej ) z przed 6lat i przez pryzmat jednego urządzenia porównujesz go do reszty ?:lol: to tak jak byś raz zjadł tłustego schabowego w barze i stwierdził że od dziś zostajesz wege bo warzywka nie są tłuste :biggrin:ale używając LG G3, w trakcie wielu perypetii gwarancyjnych kupiłem iPhone'a 4S
Jak się sprawuje ? Jak z tym Audio ? Męczyłeś już go ?Testuję teraz RN8T.
Przepraszam literówka, P8lite![]()
Teraz większość telefonów gra już na jakims tam poziomie (nawet tych budżetowych).
Myślę że to zależy co dla kogo jest akceptowalnym poziomem. Dla mnie jest to taki poziom przy którym nic mnie w dźwięku nie denerwuje za bardzo i można w biegu czegoś posłuchać.