Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie widze go w mixie to raz, 2 raczej lg bym nie chciałLg 4x hd
Nie chce abonamentu bo smsy i polaczenia roamingowe leca poza abonamentem a w mixie kasa poleci z konta. poza tym minuta do wszystkich 29gr, smsy immsy do wszystkich free(mi to bardziej pasuje bo wiecej pisze niz gadam), no i jestem uwiazany na 24 doladowania a nie miesiace
za duża dopłataJa zamiast tej nokii wziął bym Samsung Galaxy S III mini 639 zł.
abonament nie wchodzi w grę przynajmniej na razieZa dodatkowe 9zł masz też darmowe SMSy do wszystkich sieci... Czyli jest to 29+9=38zł i masz darmowe połączenia i smsy do wszystkich. Roaming wyjdzie osobno... a doładowania - mogą i być zabezpieczeniem żeby nie przegadać wiecej kasy, a z drugiej utrapieniem, jesteś za granicą - skończyła Ci się kasa i musisz kombinować skąd wziąć doładowanie - do Orange, T-mobile znajdziesz w sklepie, a do play nie bardzo... i trzeba kombinować Wifi i dołądowac z konta np. albo prosic kogos o przeslanie kodu.
Do LG mnie nie przekonacieTo może wspomniany LG L9, nie ma co się go bać, to chyba najtańszu użyteczny telefon z andkiem i ekranem 4,3 cala.
L9 to i tak odpada bo przy mixie 50zł musiał bym dopłacić do niego 529zł
Nie używałeś, więc nie wiesz że jest Ci potrzebnytak samo net w tel raczej mi niepotrzebny, mało używam![]()
Czytaj uważnie... mało używam a nie używałem to spora różnica. poza tym na kartę są niezłe pakiety internetowe ale to jak juz napisałem mało mi potrzebne. Nie jestem uzależniony od netaNie używałeś, więc nie wiesz że jest Ci potrzebny Bez prądu i gazu też kiedyś się żyło.. Dzisiaj się jednak to wszystko przydaje, tylko kwestia jak bardzo chcemy ułatwić sobie życie..
Warunek taki, że wiążemy się na 24mc...
tak jak i ja;P Do tej pory wydawałem podobnie z czego z12-18zl na pakiety smsy do orange, jakoś tak mam że wole pisać niż gadaćNo w sumie zależy co kto wymaga, ja np. miesięcznie na telefon-rozmowy, sms, internet-wydaje do 30 złotych więc mi żaden abonament nie podejdzie