• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ktory telefon?

wyciagam stara nokie ktora przelezala 1,5 roku w kartonie - bateria trzyma! :D

juz sie nie da - pojawia sie tylko ekran startowy i nic wiecej :/

---------- Post dodany o 12:00 ---------- Poprzedni post o 11:48 ----------

forum android napisał:
Probowałes jeszcze raz wyjac baterie, włozyc i sprobowac uruchomic bootloader (vol down + POWER)?
Po podłaczeniu pod ładowarke dioda sie swieci ?
u mnie dioda sie swieci.
wlaczylem to i wybralem recovery
htc-bootloader-620x496.jpg

troche dlugo juz mi 2 ikonki sie wyswietlaja...

Na przyszłość włącz synchronizację kontaktów z google to nie będzie takiego bólu jak fon padnie.

Na przyszłość włącz synchronizację kontaktów z google to nie będzie takiego bólu jak fon padnie.
Ta i cała książka popieprzona na maxa... Jak mi się zsynchronizowała książka z google kontaktami, to pomieszały się nazwy i wciągneły mi się nawet telefony i adresy mailowe ludzi, którzy o coś tam kiedyś napisały... Dziękuję bardzo za taką synchronizację :)

Ja przesiadlem sie z androida na WP8 i moge polecic. Zero zawieszania, szybszy, stabilniejszy. Pawel nie wiem jak jest w htc ale poszukaj na necie jak wgrac na nowo soft. Mialem samsunga i tam po takim padzie dalem rady nagrac na nowo soft czysty. Jesli masz konto google, to na nim sprawdzisz czy masz kontakty zsynchronizowane. Tak mi sie wydaje.

Panowie a co polecicie w rozsądnej kwocie z wyświetlaczem min 4,8" w abonamencie...? ;) Kończy mi się umowa w play i wziąłbym coś nowego, htc evo 3d już mi się znudził i jakiegoś szajsunga bym wziął.

Ta i cała książka popieprzona na maxa... Jak mi się zsynchronizowała książka z google kontaktami, to pomieszały się nazwy i wciągneły mi się nawet telefony i adresy mailowe ludzi, którzy o coś tam kiedyś napisały... Dziękuję bardzo za taką synchronizację :)

To początkowe pomieszanie może trochę przerazić, ale da radę scalić rekordy (choć chwilę trzeba na to poświęcić). Jeśli chodzi o kontakty "niechciane" to mi akurat nie to przeszkadza, bo najpotrzebniejsze kontakty mam na pulpicie a inne szukam lupką a nie przewijam listę, ale dla niektórych może być to problem. Można też często robić backup (ja zazwyczaj robię rzadko więc wolę synchronizację) - polecam program MyPhoneExplorer (używam jeszcze od czasów gdy miałem SE).

Nie wiem skąd niechciane kontakty, u mnie w i9000 pobrał tylko numery telefonów, żadnych maili. Może zależy od Androida.

Żona uprała arc s ,więc hura po nowy fon i wybraliśmy o dziwo wspólnie ativ s.

Zobaczymy co i jak.

Mam ativa S, genialna sluchawka. Szybki, dobry aparat i wyswietlacz, windows bardzo prosty. A jesli lubisz sie bawic to poczytaj o interopie. Bedzie Pan zadowolony;-)

Paweł, zwróć uwagę na siateczkę przy głośniczku, może paproszki Ci się jakieś dostały z kieszeni i zapchały siateczkę, krateczkę, czy co tam masz. Może warto spróbować to przeczyścić/przedmuchać.

Powrót