• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ktory telefon?

Nie wiem co chcecie od Pure View, świetny produkt, żaden topowy smartfon nie robi lepszych zdjęć (w tej cenie). Skoro nie Nokia to HTC 8s. Byle nie android :)

Samsung Omnia M S7530 - miałem, bateria spokojnie 2dni trzyma, dobrze leży w ręce, żadnych problemów z dźwiękiem

panowie potrzebuje nowego tel dla ojca, warunek brak dotyku, zwykly prosty tel tylko w sumie do dzwonienia. musi byc nowy. Myslalem o solidach ale wszystkie na allegro z chin

hmm... obecnie uzywam
nie narzekam, ale rewelacji tez nie ma
wydaje mi sie ze starsze byly szybsze w dzialaniu

bateria trzyma 3-5 dni (po 3-4 latach od zakupu)

Ostatnio mi się spodobał myfon hammer.

Nic nie wiem o firmie ale forma i zamysł :thumbup:

6310 to klasyka
ale 6230?

jednak postep nas nie ominie i chcialbym cos z dobrym wyswietlaczem i podstawowym internetem. czasami jest potrzeba cos pilnie sprawdzic

sam nie wiem czy kupowac cos nowego czy pozostac przy tych co mam obecnie

jeszcze nie zaglebiam sie w temat bo nie jest mi potrzebny tak szybko
ale od dawna podobala mi sie nokia C5
niby smartfon, ale prosty i ma wszystko co potrzebuje ;)

wlaśnie znajomy ktory jest teraz u mnie ma taki i sprawi wrażenie solidnego.

jeszcze nie zaglebiam sie w temat bo nie jest mi potrzebny tak szybko
ale od dawna podobala mi sie nokia C5
niby smartfon, ale prosty i ma wszystko co potrzebuje ;)

To z takowych miałem w ręku 5530 przez dłuższy czas , i c5-03. Z C5 był minus bo tylko oryginalny soft, który nie zachwycał. Przy 5530 , bateria trzyma tydzień, są mody i w mirę dobrze działa dotyk. I na końcu N97mini - połączenie klasyki z funkcjami 5530

Czy Sony Xperia L to dobry wybór? Zależy mi na tym żeby bateria długo trzymała, prostocie obsługi, dobrym aparacie i niskiej cenie (biorę z play dla firm za niecałe 50zł).

Ostatnia edycja:
zna sie ktos na konfiguracji telefonow?

do mojego HTC Desire Z wsadzilem ostatnio karte aero2
od tego czasu jak wsadze pozostale karty to na nich internet dziala bardzo wolno!
chcialbym wykorzystac pakiet szybkiego internetu jaki mam na abonamencie a teraz nie moge :(

Ale co znaczy wolno. Gprs ci się przełącza czy jest jakiś H , H+ ? Być może pkt dostępowe swiruja

jak na zlosc jak zadalem pytanie to zaczelo dzialac normalnie
bylo G3 lub H, ale dzialal tak wolno ze nie dalo sie wejsc na prawie zadna strone!

ale to chyba byla wina telefonu. pierwszego dnia uzywania aero2 bylo bardzo stabilnie i bez zadnego problemu obejzalem sobie serial online
kolejne dni chodzil juz tak malo stabilnie ze nawet na niektore strony (np bank) nie dalo sie wejsc

Paweł z jakich nadajników możesz korzystać?
Może tutaj leży problem telefon przełącza po między nimi na innych chodzi lepiej na drugich gorzej? ;)

Powrót