Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie czasy tylko rodzice bezmózgi.Jak składam kompy dla dzieciaków do CSa to mało kiedy rodzic ustala budżet na poniżej 5k, zwykle prawie 8, młody chce dostaje ^^ (fajne czasy).
Etam przy kompie za 10 koła jaka to róznica czy damy te 200 zł więcej czy mniej aby mieć więcej RAMu nawet gdyby miał leżeć odłogiem?nieużywany RAM to stracony RAM
Skoro już jesteśmy przy kompach do gier to za pół roku będę musiał taki złożyć, ale chciałbym to zrobić w rozsądnych pieniądzach. Za ile można teraz złożyć dobry komp do gier i jakie powinny być przykładowe komponenty? | ![]() |
Dzięki, przyda się, ale chciałbym jeszcze wiedzieć jaki jest teraz optymalnym komp do grania. Albo jaka jest najbardziej wymagająca gra? Aby pod nią dobrać parametry.
Jaki masz budżet na kompa ?? Będziesz sam składał ma się rozumieć![]()
Taaaa, zamulone pudełko dla mojej córki. 6 flagowcem w jakiej kategorii..... Widzę że masz zero pojęcia o aktualizacjach jabłkowych. Twoja 6 po tylu aktualizacjach nadaje się tylko do słuchania muzyki. Każda aktualizacja powoduję znaczące spowolnienie, zawieszanie się..... To że mam 5 lat Maca, to tylko dlatego, że jest upgrajtowany. Gdyby był w wersji pierwotnej, dawała by się na śmietnik. Ale co ty możesz o tym wiedzieć.... I tak samo jest z I.
Powtórzę, I7 ma lepsze zdjęcia i obsługę aparatu. Tylko dlatego, że od 3 modeli korzystają z tego samego aparatu. Jak masz jakieś wątpliwości co do wydajności 835 to popatrz na benchmarki..... Mi 6 w pozostałej części jest nie do pobicia. Np. takie coś jak rozpoznawanie lini papilarnych, W I7 mokry palec, tłusty, zadrapany i po srajfonie. Sama skuteczność jest na poziomie 90%. W MI6 nic takiego nie występuje 99% trafność w dodatku szybciej. Albo oglądanie filmów nawet z YT. I7 po 30 min jest rozgrzany do czerwoności, MI6 nie. Trzymanie baterii w I7 to jakaś paranoja, a po kilku ostatnich tak kochanych przez Ciebie upgratach zżera w pół dnia. Na zwykłym czuwaniu, bez zabawy, bez netu I7 trzyma max 2 dni, Mi6 4 dni. Może jeszcze jakieś dane potrzebujesz, otwórz zaropiałe oczy..... No i serwis, specjalnie są podbijane ceny bo skoro jest Ciebie stać na I to na wymianę szkiełka za 800-900PLN też. Jak lubisz być rżnięty, twoja sprawa.
No po raz kolejny posiadasz informacje, pewnie z kolejki w biedronce. Ja płaciłem 1470PLN za Mi6. A teraz przeproś grzecznie....
wydajność 835? spoko, tyle że teraz A11 jest na topie
Lepiej Ty włącz myślenie.....wejdź sobie na google, zobacz ile kosztuje na ceneo
Chłopcze......weź głęboki oddech.możesz od kogoś niezłego strzała w zęby wyłapać
....jumane....?iPhone'a X też mogę sobie załatwić w cenie 8 Plus u nas w kraju
Będę składał sam
Budżet pewnie będzie spory - komunia, ale nie chcę wydać kasy po to aby syn się chwalił przed kolegami jak drogi ma komputer (chociaż i tak by tego nie robił bo na szczęście nie jest tak wychowany).
Ma to być efektywny komputer głównie do gier, tak żeby w zasadzie każda gra mogła działać prawidłowo, ale jednak z dobrym stosunkiem: cena - jakość.
Nie czasy tylko rodzice bezmózgi.
znam trochę łebków co ogarniają gaming na tyle ze sobie fajnie kieszonkowe dorabiają
Pewnie jedynie z lekarzami, głownie ortopedami, okulistami i psychologamia ile mają kontaktu z ludźmi w rzeczywistości?