rozebralem mi4 - chcialem odzyskac kontakty
psul sie wyswietlacz, padla bateria!
psul sie wyswietlacz, padla bateria!

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
cos powazniejszego sie dzieje z tym telefonem
wczoraj bateria padala po max 1min po odlaczeniu ladowarki
na noc zostawilem telefon zeby sie rozladowal... a tu rano dzwoni budzik i bateria pelna :/
a zamowilem juz nowa!
moze twardy reset cos tu pomoze
Jeszcze gniazdo ładowania łatwo potrafi skorodować i płatać figle.
zależy od jasności ekranu bardzo mocno. U mnie na minimalnej jasności jest 180mA a na maksymalnej potrafi być nawet 610mA.normą to około 250 - 350 mA .
ciagle to pomijalem. ale teraz juz to zrobilem!Zrób sobie synchronizację z kontem google to nie będziesz się musiał martwić o kontakty na przyszłość.
Potem nawet wchodząc na gmail możesz sobie podejrzeć numery telefonów
z tego samego powodu tego nie robilem... jak widac ryzyko utraty danych jest wieksze niz ze cos wyplyniea ja cały czas mam opór przed synchronizacją i innymi chmurami...że to udostępnianie danych...
w tym telefonie sa baterie li-po. one potrafia oddac duzo wieksze pradyPs ściągnij sobie apke o nazwie Ampere z google Play za jej pomocą sprawdzisz status kondycji baterii oraz aktualny pobór prądu normą to około 250 - 350 mA .
staroswiecki to bylem ja przed zakupem xiaomi. do rozmow i sms mialem nokie 6303, a smartfon byl do internetuA ja tam jestem staroświecki, telefon 16GB i karta 32GB, zdjęcia i jakieś własne pliki lądują raczej tam
Wiem że potrafią ale chodziło mi o to jaki prąd pobiera urządzenie w danej chwili tj w spoczynku .w tym telefonie sa baterie li-po. one potrafia oddac duzo wieksze prady