Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A bez ubezpieczenia, jak tańszy na Android spadnie to mniej boli.W cenie ajfona są dwa telefony na androidzie, poza tym ajfony nie są bez wad. Ogólnie to jestem zdania że za telefon nie ma co za dużo płacić bo to jest rzecz, która się dość szybko zużywa.
Pocophone F2 Pro odebrany. Nie ma tragedii z rozmiarem, a poprzedni, który używałem to Huawei P20 lite, więc jest przeskok rozmiaru.Poco F2 pro ma fajne bebechy, tylko czemu teraz te telefony to takie patelnie?
Teraz posiadam Xiaomi Redmi Note 5 i trochę mnie ta marka zirytowała, dlatego na razie nie biorę pod uwagę tego telefonu.
Ciekawą pozycją jest Realme 7 Pro - Amoled z czytnikiem palca w ekranie. SD720 i kosztuje 1300zł, czekam na jakąś promocję na ten telefon, w końcu "czarny listopad"
Wcześniej myślałem o One Plus Nord ale dochodzę do wniosku, że jest za drogi na co oferuje, tym bardziej że podrożał od premiery.
Przecież dokładność lokalizacji za pomocą tylko sieci komórkowej jest obarczona dużym błędem i do takich zastosowań moim zdaniem się nie nadaje. Jedynie gps daje zadowalającą dokładność ale stalowy dach hali będzie zasłaniał satelity.W takim przypadku tylko krokomierz z czujnikiem ruch jak chcesz znać dystans, a jeżeli ma pokazywać trasę to nie mam pomysłu.ej. Jest jakas aplikacja na adnroida do mierzenia kroków bez gps tylko z uzyciem sieci komórkowej?
Pocophone F2 Pro odebrany. Nie ma tragedii z rozmiarem, a poprzedni, który używałem to Huawei P20 lite, więc jest przeskok rozmiaru.
Aparat na moje potrzeby wystarczający, fajnie, że jest tryb makro i działa nienajgorzej
Wracając do P40 lite, po usunięciu aplikacji z google(próba uruchomienia sklepu), spotify działa bez zarzutu. Podobnie z Facebook czy messenger zainstalowane z apk
One plus ma automatyczne odłączanie ładowanie z tego co pamiętam.
Apple też wprowadziło coś takiego, chociaż niespecjalnie chce mi się wstawać w nocy, żeby sprawdzić stan naładowania baterii![]()