Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
jesli chodszi o radio to tylko NAKAMICHI (to sa najlepsze radia na swiecie ! ) moze nie wygladaj zbyt "kozacko" i dziolchy nie wyrwiesz na nie, ale maja wysoka jakosc dzwieku.
Ale podobno to cd 300 to zadna rewelacja.Niezbyt dobra jakosc wykonania i kiepski mechanizm (czytalem o tym modelu na innym forum) i jakosc dzwieku podobna do innych radii tej klasy.
ja bym bral sonego ..kolorowy wykrecany wyswietlacz ...wiecej niz dwa kolory i jeszcze sie obraca ...hahahah co to jest
sony robi dobre napedy CD a MD to ich patent i wszystkim kaza placic za ten wynalazek
niech sobie sami tego sluchaja
Sony - nigdy bym nie kupił, choć słyszałem kilka modeli i grały nawet fajnie, ale kiedyś się zraziłem i to wystarczy.Co do nakamichi to mó brat chcial kupic i troche poszperałem w necie na jego temat.Ten model nie cieszył sie zbytnim uznaniem, co innego 45z (lub odwrotnie) lub cd400 no ale cena .
Humm
Niby wszystko jasne, za patent już i tak płace posiadam przenośnego MD i trochę kaset więc pomyślałem żeby to połączyć w jakąś całość kompatybilną. Ceny obu grajków są odpowiednie, czyli coś na nie popracować trzeba. Sęk w tym żeby to dobrze grało. Więc twierdzicie że ten model nakamichi lepiej sobie odpuścić i jeśli już to celować w wyższą półkę.
ja kupilem cd45z za 350zl na allegro i gra poprostu genialnie nawet na gorszych glosnikach robi wrazenie... moje teraz jezdzi w audi a3 na standardowych glosnikach i seryjny blaupunkt wychodzi... tragicznie... zjada sonki,jvc,kenwoody ktore mialem na sniadanie...
na allegro w ostatnim misiacu bylu chyba ze 4 sztuki w granicach 300-400zl tylko trzba szukac ja swoje kupilem jakas 1h po wystawieniu przez goscia aukcji w niedziele o 7 rano
nie boj sie moje nie trafi do sprzedazy po pierwsze panel mam zawsze przy sobie a jak wychodze to korpus laduje w schowku a a noc w domu poza tym gdyby mi ukradli na mojej dzielnicy to dluzej niz 15 minut bym nie szukal wiec nie mam sie co bac
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.