• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Ktory wzmacniacz

ok chlopaki mialbym do was pare próśb...

1. Co sadzicie o tym zestawie tasiora na w170s i sc 10n kolumny 2 way... jak wg was graly by one z subem bsw 154 II - prosze o opinie

2. Czy mozecie mi podac wszystkie namiary na tego subwoofera? - to znaczy jaka buda [ szerokosc / wysokoc / glebokosc ] - moglby to ktos dla mnie obliczyc ?
jaki bass reflex , ... czym wyciszyc itp... i od kogo mozna kupic tego bsw 154 - moze jest ktos z forum kto tym handluje?

3. co sadzicie o polaczeniu tego suba + holton 300w

pozdrowienia licze na was :-)

niebardzo rozumiem po co pisac o tych kolumnach tawo... przeczytajcie co napisalem wyzej ;]
sa 3 pytanie odnosnie kolumn na w170s i sc10n , do tego sub na bsw i holton , bardzo bym prosil o odp :-)
chcialbym juz jak najszybciej zalatwic wszystko i miec juz kolumny w domciu ... ;-] licze na was

szukam kogos kto ma do sprzedania wzmacniacz stereo gotowy do pracy na tranzystorach o mocy okolo 100W najchetniej symasym pozdrawiam

ktos mi moze powiedziec czy obrałem dobre wymiary suba bsw 154 II?

buda - 55x55x45 - okolo 100 litrów
tunel br - 3cm wysokosc, 45cm szerokosc , 30cm głebokosc

[ Dodano: 2006-12-08, 18:11 ]
na kartce ktora dostalem od suba pisze :
Bassreflex aktive : volume 65L
Port 3x BR 8236 X + BR 8226 XT
[ 3 x 6cm x 15cm ]

Bassreflex passive : volume 100L
Port 3x BR 8236 X + BR 8226 XT
[ 3 x 6cm x 15cm ]

moze mi ktos powiedziec wkoncu ile litrow ma miec ta buda ?
100 litrów netto bedzie ok ? i czy ten bass reflex 3x to są 3 rurki ? pozdro

Powrót