Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ide na medycyne ;]hehe Takero ty powinieneś iść na medycyne![]()
wydaje mi sie ze to jest juz tak po jakims czasie pracy. Tak samo jak TY bys kroil np. jak napisales kurczaka lub cos. Na poczatku bys to napewno robil jakos tak bardziej profesjonal, a potem jak idzieprzeraza mnie to że rozprawija sie z ciałem człowieka jak by to kurczak był
Jeśli się dostane to będzie miał zajęcia z tegoFilm jak film zebym zobczył to na żywo to pewnie odbiło by sie na mojej psychice,
Póki co myślę nad hematologią...Takero a w czym chesz sie specjalizowac??
ja mam przecieki ze jednak w taki rodzaj sekcji omija wszystkich studentow, to jest juz na specalizacji. jak chcesz byc patologiem;pJeśli się dostane to będzie miał zajęcia z tego![]()
oj kolego.. tylko na anatomi prawidłowej..a co do sekcji na studiach - tam ciała są mniej osobowe - ogolone i do tego kawał czasu leżą w formalinie więc podobno nie ma się do nich tak ludzkiego stosunku...
a co do sekcji na studiach - tam ciała są mniej osobowe - ogolone i do tego kawał czasu leżą w formalinie
tiaaa...kroja tam nieraz jeszcze ludzi z 2 wojny swiatowej zwloki nie zindentyfikowane ;d