• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

----------------> kulturo wróc!! <-----------------

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
0
widzac ze na forum dzieja sie ostatnimi czasy sceny dantejskie wprowadzam kilka zasad ktos napisze ze sie rzadze ze nie jestem tu adminem no trudno najwyzej igod ten topic zdejmie

1) nie tolerujemy zadnych ale to zadnych wulgrayzmow oraz obrazliwych zwrotow
2) posty w ktorym zauwaze lub ktos mi to zglosi jakie kolwiek objawy wyzywania sie zzostaja od razu usuniete bez wzgledu na ich tresc merytoryczna
3) czesciej bede korzystal z opcji dodawania ostrzezen
4) JAK ZAUWAZYCIE JAKIES POSTY KTORE MOGA ODBIEGAC OD STANDARDOW

PISZCIE DO MODERATORA NAPRAWDE PRZYSPIESZY TO INTERWENCJE MODERATORZY

NIE CZYTAJA WSZYSTKICH POSTOW I NIE WIEDZA WSZYSTKIEGO podajcie linka bedzie duzo szybciej

5)pamietajcie ze forum jest dla was ale czasami wy tez mzoecie zrobic cos dla forum

Ja juz prosilem o to dawno temu, zeby uzytkownicy sie odzywali gdy cos nie tak. Ale oczywiscie zamiast podsylac link widac bylo nowy temat ze forum schodzi na psy. Ehhh...
Pozdro
Dexter

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót