• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kupie wzmacniacz na TDA7294 z zasilaczem

Reakcji
0
Jako, ze moje zdolnosci w kwestii elektroniki sa szczerze mowiac kulawe,
zdecydowalem sie kupic zrobione juz gotowe zasilanie do suba.
Jesli wiec ma ktos wzmacniacz mono na TDA7294 wraz z trafem i kondzikami i chce sie tego pozbyc bo np. chce zrobic cos mocniejszego to prosilbym o kontakt na maila:
regis@jednoslad.pl
gg: 1118280

Ewentualnie, jesli ma ktos caly komlpetnny zestaw (wzmacniacz, trafo i kondensatorki) ale nie zlozony bo np. nie mial czasu albo mu sie nie chcialo, albo zona go bila gdy bral do reki lutownice, to tez poprosze o kontakt. Lutowac potrafie, nie mam tylko zielonego pojecia co trzeba kupic, zeby to dzialalo;)

Pozdrawiam!

Skoro potrafisz lutowac to powinieneś odważyć sie na samodzielne zrobienie wzmacniacza.
Mozna też kupic gotowe: wzmacnaicz, filtr i zasilacz - mozna to połączyć ze soba bez pomocy lutownicy i działa od razu. Tylko ze jest droższe od samodzilnie wykonanego.

możesz rowniez napisac maila do JS z zapytaniem ile by kosztowal uklad wzmacniacza i zasilacz ...

Na allegro sprzedaja za smieszne pieniadze gotowe moduly wzmacniaczy panelowych do suba w cenie <200zl a widzilem nawet tansze od 150zl. Nie wiem kto za takie pieniadze jest w stanie to zlozyc. U mnie zmontowana plytka z TDA (lub dwoma) filtrami zasilaczem i stby kosztuje ok 100zl zaleznie od wyposazenia. Do tego trzeba dokupic trafo radiator blache montazowa przelacznik i gniazdo bezpiecznika.

Juz nie aktualne!!

Wszystkim dzieki za pomoc!

Pozdrawiam!

(prosze moda o zamkniecie tematu coby niepotrzebnie forum nie zasmiecal.)

Powrót