Pawel S. napisał:glosne?? :shock: osobiscie niemialem stycznosci z plazma ale niemyslalem ze to moze byc glosne
W dodatku zimą w pokoju można zakręcić kaloryfer bo plazma dobrze grzeje :mrgreen:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pawel S. napisał:glosne?? :shock: osobiscie niemialem stycznosci z plazma ale niemyslalem ze to moze byc glosne
to razem z moim komputerem(athlon2400) bym zaoszczedzil na ogrzewaniu :mrgreen:Arek1984 napisał:W dodatku zimą w pokoju można zakręcić kaloryfer bo plazma dobrze grzeje
takero napisał:Tzn lepiej kupować gorsze bo nie można póki co wykorzystać zalet lepszych ?
mi wyszlo calkiem niezleDaVid napisał:Zobaczymy jak mi te meblowe DIY wyjdzie :![]()
takero napisał:nie lubie porównań nie oddających sytuacji, nawet jeśli jakośc byłaby taka sama to za rok czy dwa hd stanie się standardem,nie zapominajmy że n dopiero niedawno rozpoczęło nadawanie kanałów w hd. (dlatego ja czekam z zakupem tv z full hd)
Pozatym co podkreślam - różnica jakości jest kolosalna - choćby przy dvd.