• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

kupno yamahy ax 700

heh ale zamieszanie z linkiem skoro dziala to juz rzecz jasna został poprawiony chyba logiczne :)

wlasnie tez marzy mi sie uniamp albo sym ale z elektronika u mnie cienko i tez rozwazalem kupno jakiegos gotowego zeby tylko go w bude wpakowac i miec spokoj ale takich ofert jest strasznie malo...chyba ze znacie kogos kto by sie tego podjal :)

kaman777 Ty cos musiales miec nie tak bo go nie ruszalem

co do yamaszki 3 drogi spokojnie uciagnie a nawet dobrze rozbuja mebrany ;) za 450 zl todobra cena za ten wmcniacz mozesz napisac gosciowi ze za 450 bierzesz z przesylka juz

slipknot1989, jak byś chciał poczekać dłużej to mogę Ci uni poskładać...

slipknot1989, kurczę no nie wiem, poskłądałem ostatnio jednego i pojechał już w świat... Mój leży w czynnikach pierwszych ale może jeszcze poczekać... Jak załatwisz PCB i elementy to w ok tydzień powinienem się uwinąć(mam sporo na głowie)

slipknot1989, hmmm, odezwij się wieczorem do mnie na gg to pogadamy, może coś wymyślę...

Powrót