Możesz podać przykłady firm?I tyle czasu ile to robię żaden z przedstawicieli sprzętu lakierniczego nie był w stanie wykazać różnicy w jakości powłoki ani kulturze pracy między pistoletem za 90zł a pięknie zdobionym za 500zł
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Możesz podać przykłady firm?I tyle czasu ile to robię żaden z przedstawicieli sprzętu lakierniczego nie był w stanie wykazać różnicy w jakości powłoki ani kulturze pracy między pistoletem za 90zł a pięknie zdobionym za 500zł
Witam , ja mam takie pytanko , pomalowałem fronty pokryte fornirem lakierem HartzLack Alkid Pro w połysku jednak widzę że przydało by się delikatnie przepolerować , moje pytanie brzmi po jakim czasie mogę to polerować i czym w domowych warunkach i czy da się ręcznie , posiadam też szlifierkę oscylacyjną
Ostatnio testuje Wagnera W550 i przy okazji nakladania podkladu PU nakrecilem krotki filmik. Z jakis czas postaram sie napisac cos wiecej o tym pistolecie turbinkowym
Da się tym nakładać lakiery poliuretanowe (klar, baza, etc) ?
Przypominam Panowie, że w dziale tool box obowiązuje regulamin wewnętrzny. Proszę szczególnie zwrócić uwagę na pkt 3 tego regulaminu. | ![]() |