• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Laptop do 800zł...używany.

Reakcji
0
Witam. Szukam na allegro lapa tak do 800zł (uzywany). Głowne jego zstosowanie to internet i moze w paru procentach muza poprostu brak mi stalego dostepu do neta.. Jestem kompletnie zielony w tym temacie nie wiem jaki procek dobry jaki nie i wogole. Moze miec matryce 10". mile widziane linki :smile:
Pozdrawiam.
P.S. A i na chacie internetu tez jeszcze brak moze w tej kwesti tez cos polecicie. łacze telefoniczne jest, ale moja miejscowosc to wieś :mrgreen:

Częstochowa to wieś? :P

Nie ważne :)

Ja polecam używany eee pc 900, albo eee pc 1000h może wynajdziesz na allegro za 800zł :)

eee pc 900 nie bierz za więcej jak 600zł ( tak, wiem takero, Ty wyhaczyłeś za 500zł :P )

Trochę dużo za tego della ... No i nie licz się z tym, że bateria Ci w tym wytrzyma więcej jak 30 minut.

A eee możesz ze sobą przy okazji gdzieś wziąć ..

Sam używam eee pc 1005ha i chwalę sobie bardzo. eee 900 ma tylko nieznacznie mniejszy ekran. Ale dzięki temu cały jest mniejszy.

Mój ojciec ma takiego D610. Po ponad roku bez instalki muli strasznie, ale jak się rozkręci to działa dobrze :) Bateria u niego działa około godziny, więc to co na aukcji możliwe że realne. Cena za wysoka o jakieś 200zł.

Krystian Markow,
jak jesteś zainteresowany to mogę sprawdzi osobiście. Tylko napisz na PW itd

a może IBM X40? miałem możliwość "pobawić" się takim od kolegi i jest naprawdę ok :) aku trzyma kilka godzin i matryca większa bo 12". tylko dobrze utrzymane egzemplarze to koło tysiąca kosztują

Krystian Markow, a lupa w komplecie jest? Fajne sprzęty, ale jak ktoś potrzebuje w podróży, albo do łóżka.

Powrót