• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

limity

mialem ten sam problem, ale po brakach na forum stwierdza, ze to nie tylko nas dwoch

To normalne, każde konto ma miesięczny limit transferu, a jak jest duży ruch na stronie to się szybko wyczerpie.

aryan napisał:
a nie mozna stronki umiescic gdzies indziej????
Z tego co wiem stronka jest na netlook.pl i jesli nawet js wykupil najlepszy pakiet to i tak jest skromny (600mb na dysku i 12gb transferu za 13,5zl na miesiac) w porownamiu do ofert zagranicznych firm. Najlepsza oferta z jaka sie spotkalem na necie to oferta powweb (ostatecznie midphase i hostsave) firma zajmuje 30 miejsce w rankingu najlepszych firm hostingowych (http://www.hostcount.com). Oferuja tylko jeden plan 1000mb na dysku i 5GB TRANSFERU DZIENNIE czyli 150GB miech za ok 330zl/rok+2miech gratis+darmowa domena (co po przeliczeniu wychodzi ok 23zl miesiac).

Wiem ze to kosztuje dwa razy tyle co w netlook ale jesli brakuje transferu to podalem ekstremalne rozwiazanie ;)

ps. Jesli znacie jakis hosting z lepszym transferem i cena to podajcie linka.

Ale miało być coś tam więcej za tą poprzednią awarię serwera i wykasowanie całej bazy danych.

pojawil sie jakis dziwny panel :D w "profilu"
gdzie mozna kasowac fajna sprawa w bo w dawno nie odwiedzanym poscie albo o maly zainteresowaniu mozna troche powypieprzac zdjec a sam jestem chyba glownym smieciarzem tego forum bo lubie foty itp
czytac ciagle tego samego poprostu sie nie da :D

Kurde nie wiedzialem ze tak sie uzaleznilem od DIY :/ normalnie przez te 3 dni mnie szlag trafial juz :P

Powrót