Można wierzyć,mozna nie wierzyć.I jedno jest poprawne i drugie.
Ja sam do końca nie wiem czy wierze,wiem że dość głęboko mnie to interesuje i drąże temat od wielu,wielu lat
Już sama starożytność budzi wiele sprzeczności,piramidy.Nawet w dzisiejszych czasach było by to ogromne wyzwanie a co mówić o tamtych czasach.I dość zastanawiające jest samo położenie ich względem biegunów ziemskich.Miałem mnóstwo matriałów na ten temat,niestety,nie w formie pisanej,przepadły bezpowrotnie.Ale były bardzo ciekawe,dużo relacji ludzi zajmujących się badaniem piramid,odczucia w nich przebywających.I niemal w każdej relacji pojawiała się opinia że ten twór nie mógł powstać za pomoca tylko i wyłącznie ludzkich rąk.Zreszta mnie się tez tak wydaje choc ekspertem nie jestem.
Inna sprawa to słynny niemiecki silnik grawitacyjny którego nie zdążyli dokończyć,dokumentacja została przechwycona przez rosjan.Na tyle skutecznie że w pewnym okresie kontrola przestrzeni powietrznej Finlandii notowała setki naruszeń przestrzeni powietrznej przez dziwne pojazdy poruszajace sie w niewytłumaczony sposób.Mało tego,po takim przelocie w promieniu kilku kilometrów wszelkie żywe istoty z niewytłumaczonych przyczyn padały (chodzi zapewne o zwierzyne) Czyzby słynne promienie śmierci Tesli?
Nie wiem,wiem tylko tyle że w czasie wojny niemcy intensywnie pracowali nad silnikiem grawitacyjnym i te plany wraz z prototypem dostały się w ręce rosjan.
To wszystko jest tak niesamowite że aż nieprawdopodobne.I nawet jęsli jest w tym choć 0,1% prawdy to i tak przemawia to za tym że na świecie dzieje się wiele rzeczy o których my bladego pojęcia nie mamy.
[ Dodano: 2006-02-16, 20:51 ]
Jest jeszcze jedno ciekawe zagadnienie,ogniwo Joego.Pewnie wszyscy wiecie o czym mówie.
I pewnie część z was popuka się w czoł

k.Niech ta część mi powie dlaczego z powodu orgonu amerykanskie agencje bezpieczeństwa zdecydowały się na popełnienie morderstw na wielu naukowcach?
Dodam tylko że to ogniwo działa,działa tu u nas ,w polsce.Jeździ na nich kilka pojazdów,nawet ciężarówka.Mialem kontakt z ludźmi którzy to stworzyli,niestety,urwał sie nie wiedzieć czemu.Na szczęście pozostały plany,wystarcza tylko chęci i troche wolnego czasu aby to powielić.No i troszke szczęścia wraz z idealna woda źródlaną...
[ Dodano: 2006-02-16, 21:02 ]
Kosmici mi pomagaja ;]
http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=3885559&id_f=114
[ Dodano: 2006-02-16, 21:05 ]
http://www.gwiazdy.com.pl/51_01/36.html
Wiem,wiem,ale jestem spokojny,wariatkowo mi nie grozi.