Masz problem z określeniem prostych konkretnych informacji, które obowiązują w dziale grupowych zamówień?w zamówieniach tym bardziej im będzie nie pasowało, bo za mało konkretów...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Masz problem z określeniem prostych konkretnych informacji, które obowiązują w dziale grupowych zamówień?w zamówieniach tym bardziej im będzie nie pasowało, bo za mało konkretów...
Masz problem z określeniem prostych konkretnych informacji, które obowiązują w dziale grupowych zamówień?
Tyle, że 3lite potrafił poprawić wątek, aby wszystko było jasne i jego zamówienie poleciało bez problemowo. A jak było z zamówieniami pcb do suba na TDA, to też hura i wyszło tak, że do dzisiaj nie mamy schematów. Dla siebie wprowadza moderacja takie wytyczne czy po to aby wszystko było jasne, przejrzyste i bez późniejszych żali i bałaganu na forum? Wydaje mi się, że to Ty najczęściej zawsze pytałeś o ceny...jak 3lite założył temat w zbiorowych zamówieniach na kity do e 450 to z powodu braku dokładnej ceny temat poszedł do kosza, teraz też nie znam ceny dokładnej, bo zależna jest od ilości chętnych
tak źle i tak nie dobrze...
Ja także.infinity, nie rozumiem do końca o co Ci chodzi
To samo było z innymi konstrukcjami, np uni.Forum było, jest i (mam nadzieję) będzie. Niezależnie od tego, czy ktoś złoży E-450 czy nie.
Mi? Ja mam to głęboko w D. Przejrzyj sobie w wolnym czasie wątki (swoje głównie) i zobacz o jakie złotówki pytasz a potem zarzucaj mi cokolwiek.Wtedy 3lite wpisał "około 400zł", a Tobie to nie pasowało. Teraz też mogę tylko powiedzieć, że będzie ok 20zł.
Czy musimy się kłócić o pierdoły?
O ile te kilka elementów smd są łątwo dostępne (smd zazwyczaj trudniej dostępne niż tht) to może być, z polutowaniem nie ma problemu.
(ps. skoro niektórzy z sąsiedniego forum porwali się lutowanie kilkuset elementów smd, - w C2810- to dacie Panowie radę, z tymi kilkoma)