• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

lm 3886 - gdzie dostale oryginaly?

Reakcji
0
jak w temacie. gdzie moge dostac oryginalne, sprawdzone, lm'y? nie chce sie naciać na jakies uszkodzone czy o nieprawidlowych parametrach.

Tej drugiej wrocławskiej firmy rownierz nie polecam, bylem tam kiedys i mialem wrazenie ze klienta traktuje sie jak pacjenta ;) Poza tym namieszali mi w rezystorach dali o innych wartosciach.

mowicie o robot..niku ? :), czy moze tym sklepie(dwóch) kolo dworca...?
na grunwaldzie otworzyl sie niedawno nowy sklep, obok robot..nika praktycznie. a no i jest dobry sklep miedzy hotelem wroclaw a arkadami, za wiaduktem po prawej stronie patrzac z arkad. maja baardzo duzy wybor

Tato Muminka, od ciebie wimel to faktycznie po sasiadzku:) mozna by nawet w papciach wyskoczyc :D

Zebys wiedzial :) Akurat droga na papieroska i jestem na miejscu :) Mily pan , zawsze doradzi kiedy niewiedza sie trafi.

coolombo, a to nie wiem ktora:/ a gdzie sie znajduje? powiedz nam, co bysmy ja omijali z daleka:)

Wimel cos pomieszane ceny ma

LM3875T 18.00

LM3875TF 28.00

LM3876T 15.00

LM3886T 20.00

LM3886TF IZO 13.00

wie ktos co oznacza te IZO?

ano do wimelu najlepiej zadzwonic i sie spytac na biezaco, bo ten cennik ostatnio nie byl zbyt aktualny

www.huma.com.pl >> lm po około 12zł, tylko ze dostałem od nich uszkodzonego nie wiem czy przypadkiem czy specjalnie, a ostatnio to dostałem od nich maila z życzeniami świątecznymi :].

Powrót