• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

LOGITECH Z-5500 vs DENON SYS-65 HT pomoc!!

Reakcji
0
Zalezy czego oczekujesz - jak chcesz miec dobry bas to stereo ci styknie... Do gier osobiscie stosuje słuchawki, tylko przy filmach 5.1 jest potrzebne

kermit11, nie wiem czy zauwazyles ale ten dexon ma tylko aktywnego suba.... ....satelitki w przeciwienstwie do zestawow creativa i logitecha nie maja wzmacniacza.

Bez sensu, kup dobry ampli do tego dobre kolumny stereo a poźniej będizesz rozbudowywał zestawik. Tak chyba będzie najlepiej :)

dobra ale jak juz to jaki zestaw lepiej bac denon czy logitech
a nie wazne czy to 5.1 czy 6.1 do denonka kupiłbym jeszcze ampli wiadomo

do denonka kupiłbym jeszcze ampli wiadomo
wydałbyś kupe kasy, a i tak szit to będzie. ktoś może powie że ma możliwość rozbudowy, tylko co potem zrobić z tym 6.1 którego swoją drogą nie wiem jakim ampli napędzisz - będziesz miał kolumne zapasową :)
Ja kupiłbym logitecha...
Nic nie musisz dokupować, a ceny używanych stoją na przyzwoitym poziomie ...

takero wez jak możesz wtedy podaj mi stronke jaąs gdzie moge kupic uzywane logitechy
pomijajac allegro bo tam ich mało jezeli chodzi o uzywane
dzieki serdeczne z góry i pozdrawiam

nie ma takiej stronki...
od tego właśnie jest allegro...
jest ich mało,a ceny używanych są wysokie - jak będziesz sprzedawał to niewiele stracisz - ja brałbym nowego...

Powrót