• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ludzie i ich allegro

tolub, wiesz co jak ktos sprzedaje glosniki na kartony to nie jest w stanie mierzyc karzego ktory przyjdzie i pojawi sie na rynku podajemy te parametry ktore w katalogu podaje produceny
moze i to szajs jak sie wyraziles ale iwekszosc ludzi w polsce to kupuje

jasne, ze nieralne jest aby robic pomiary kazdemu glosnikowi... denerwuje mnie tylko to, ze ludziom wciska sie jakies kosmiczne parametry i w sumie nie ma na to bata... nie mam nic przeciwko tanim glosnikom ale poprostu denerwuje mnie sprzedawanie ciemnoty.

tolub, wiesz my sprzedajac komusi nie mozemy odpowiadac za to co on mowi swoim kilieta sprzedajac nasze glosniki

tomck napisał:
tolub, wiesz my sprzedajac komusi nie mozemy odpowiadac za to co on mowi swoim kilieta sprzedajac nasze glosniki
no tak... skoro wy sprzedajecie bez pomiarow dolaczanych do glosnikow albo chocby gdzies ogolnie dostepnych to rzeczywiscie sprzedawca moze je sobie wymyslic... szal pyty normalnie.

dalex1, wprzedstawicielem alfreda w wawie i osoba ktora to sciaga z china na cala polske jest firma AZ

o fuck!!! 358 negatywów nabitych w ciągu miesiąca! ten pepiczek pojechał po całości... Jednemu kolesiowi wykupił wszystkie przedmioty, ale ludzie z allegro i tak mu nic nie zrobią bo zapewne podał fałszywy adres. co za debil!

tomck, to da sie jakos zdobyc te parametry? Bylbym bardzo wdzieczny, bo pomiarow nie mam czym zrobic.

A moze po prostu parametry Alfredow DW65K i DW80K by sie zgodzily? Roznia sie tylko kolorem i logo. ??

nio nie tylko kolorem bo mebram maj z roznych materjalow postaram sie to zaltwic

Powrót