Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na zawodach cisnienie akustycznie mierzysz, pasmo jesli chodzi o częstostliwość to nie wiem czy jak daleko wzwyż to sięga, ale nie zdziwiłbym sie gdyby było pełne, choć tu już głowy nie dam sobie obciąć. Przyznaję nie wnikałemumberto napisał:Kajman, sory za OT ale możesz mi podpowiedzieć w jakim paśmie robiony jest pomiar na zawodach?Bo określenie bas to tak troche mało precyzyjnie.
Duża rozbieżność,trudno się ustosunkować.Przy 30Hz ciężko o sprawność,przy 70 Hz przy odrobinie współpracy pozabijam sędziów.Potrzebne ino pojemne kombii i troszkę gotówki.Kombi oczywiście bez szyb bo i tak wylecą :lol:michone napisał:30-70hz
Kajman, wybacz ale chyba się nie zrozumieliśmy.Mnie nie obchodza małe auta ino zakres na którym mam pokazać co mój sprzęt potrafi.Nie wiem jaki ten zakres jest ale ogólnie moje zamiłowania prowadzą w kierunku morderczych że tak powiem konstrukcji.Morderczych pod względem SPL-u.Niestety wciąż raczej małe auta