Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam
Dorwałem obudowy 2way, 12 litrów closed otwórz na głośnik niskośredniotonowy ma 14.2CM a na głośnik wysokotonowy ma 5cm średnicy, macie może jakieś zestawienia głośników plus zwrotnica?
Pozdrawiam
CSbiczek o jakich informacjach mówisz? Pytaj, to odpowiem Nie wiem co jeszcze mogę powiedzieć sądze że te satelity będą jako boki w 6.0 Jak myślisz takie coś wypali?
Przód Sansui LM-220, lub Mildtony 80, boki te właśnie satelity, tył to New Mildton 80. Grać myślę że przód to będzie Holton 200 a boki i tył sam jeszcze nie wiem. Budżet myślę że z 180zł na dwie kolumny w razie czego to dozbieram
Pozdrawiam
[ Dodano: 2010-09-11, 20:31 ]
GDN-17-140-8-SCX da radę w tak małej obudowię i 2way?
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.