• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ma ktos dostep do forniru?

Pawel S.

Administrator
Członek ekipy
Reakcji
147
czy ma ktos latwy dostep do szerszego wyboru forniru?
bo szybko musze kupic fornir na kolumny dla SEASow i chcialbym troche zaoszczedzic...
narazie kolega wybral to
http://www.allegro.pl/item873565360_kamelia_na_fizelinie_fornir_okleina_modyfikowana.html
ma byc ciemny i raczej jednolity
ale jak ktos ma dostep do naturalnych fornirow po niskiej cenie (tzn noralna a nie taka z allegro) to chetnie kupie i zabejcuje

jako ze temat sie czesto powtarza to daje jako wygasajacy

pajol112, ale ja nie mam dzie tego kupic - dlatego pytam
a ma ktos dostep do tego krajowego forniru w normalnej cenie?

Podpowiem że można się odezwać do marko3T, ja tak zrobiłem i byłem zadowolony z ceny :razz:

mariuszb, a jaki sklep z fornirem w warszawie polecasz? Na grodzieńkiej za wenge chcieli 35zł.

u mnie jest fornir .. ale nie wiem czy chce mis ie w to bawic zeby se zarobic 10 pln .. ;/
a z tego co pamietam to wybor maja dosc spory ...

u mnie jest fornir .. ale nie wiem czy chce mis ie w to bawic zeby se zarobic 10 pln .. ;/
A tak bez tych 10 PLN ów to kolega koledze nie może tego forniru kupić? Toż to mała przysługa tylko.... Ja będę w Barlinku po 20 stycznia, i gdybyś Paweł nic nie znalazł to mogę kupić jakiś Tobie.

czy na polnocy polski nie ma zadnego skladu z fornirem :?: :???:

marjano82, dzieki ale potrzebuje go w miare szybko - chyba jednak zdecyduje sie na kamelie jak do konca weekendu nie dostane oferty...

mariuszb, a jaki sklep z fornirem w warszawie polecasz?
Ja zaopatruje się w słupnie pod Warszawą.
Przy ul. Żeromskiego
Tam mają spory wybór z tym że dużo mają na zamówienie żeby sobie nie robic stanów magazynowych.

Nie na temat...
caras napisał:
Zajebiste podejście do życia.
Gratuluje!
Myślałem że chodzi o to żeby pomóc koledze z forum, w dodatku bezpłatnie, bo aż głupio kasę brać, bo i co to za pieniądze ? Tyle ile kosztuje jedno piwo w pubie ? Litości...
Ale widzę że są też ludzie o innym podejściu...
I nawet nie miałeś tyle przyzwoitości żeby nie pisać nic...

Nie rozumiem opisu tej aukcji 1szt= 1m. Z wymiarów tyle nie wychodzi, a jeżeli to cena za liścia, to jak zwykle na allegro wychodzi drogo.

dobra topc moge isc i go koledze zakuopic problemu nie ma .. chodzilo mi o wieksza skale ze chyba sie bawic w to nei bede ..
piszcze co tam ma byc i jakie wymiary .. to sie przejde i sie dowiem co i jak

Powrót