• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mały sub closed.

Reakcji
0
Witam.
Podpowiecie mi jaki głośnik 8 cali nada się do suba w obudowie zamkniętej?? Cena chwilowo nie gra roli choć wiadomo, że wolałbym wydać np 300 zł zamiast 800...

Jeszcze zapytam o panel. Hypex 2.0 jest myślę optymalny ale cena jest średnia. Może są alternatywy za połowę tej kwoty?

A co z panelem??? polować na hypexa?

ps. Tiwa nie brałem pod uwagę ale faktycznie to jest to co szukałem.

Dołączę do wątku: ten zestaw na Hypex 2.0 + Tiw 200 xs . Ile kosztowałby komercyjny odpowiednik takiego sub'a?

Wzmacniacz jest obecnie na alledrogo za ok. 1000zł + głośnik można kupić za 450zł - do tego jakaś buda według uznania.

Tylko pytanie czy warto wydać na ten wzmacniacz 2 razy tyle co na głośnik?

pytam poważnie. Zastanawiam się aby oszczędzić na budżecie. Samemu potrafiłbym zrobić.

Pytanie bez sensu bo komercyjnie nie dostaniesz tego co chcesz. W moim przypadku wymiar pod moje preferencje. Konkretnie zamknięta buda, panel z korekcją.
Taki sub na rynku nie istnieje.

Hypexa 4.0 łączyłem z daytonem 15 cali i się nie zawiodłem. Cena 2.0 nie jest zachęcająca ale jak zrobię po taniości to mogę być niezadowolony z efektu. Wole wydać trochę więcej i mieć coś na dłużej.

Pytałem o alternatywę bo nie widzę za dużo paneli na rynku.

Powrót