Witam.Wiem że jest to portal dla tych którzy chcą sami skonstruować swój sprzęt jednak mam pytanie co do gotowego.Czy ktoś wie jak spisują się Magnat Monitor 1000??I jakie kolumny polecacie do 700zł.Dzięki za pomoc
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co masz na myśli? :?:takero napisał:Poczekaj jeszcze parę tygodni to będziesz mógł kupić coś naprawdę dobrego w tej cenie![]()
http://www.highfidelity.pl/artykuly/0710/nexton.htmlrumak_2006 napisał:A co co dokładnie chodzi z tymi podłogówkami a'la nexton????
Czytaj uważnie:rumak_2006 napisał:A dokładnie to na jakie kolumny mam czekać???
Podlogówki a'la nexton z lepszą i ładniejszą kopułką i duzo lepszą zwrotą niż w oryginałach![]()
Ten sam niskośrednio, lepszy wysokotonowiec - intertechnik, podłogówki, lepsza zwrota, więcej detali na środku i górze pasma...
tylko ze to jest cena za oryginalne kolumny prosto z salonu (o ile oni maja jakis salon)rumak_2006 napisał:ale zobacz na ich cene To jest 3 razy więcej ile moge wydać