• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

MAGNAT Monitor 1000

Reakcji
0
Witam.Wiem że jest to portal dla tych którzy chcą sami skonstruować swój sprzęt jednak mam pytanie co do gotowego.Czy ktoś wie jak spisują się Magnat Monitor 1000??I jakie kolumny polecacie do 700zł.Dzięki za pomoc

Poczekaj jeszcze parę tygodni to będziesz mógł kupić coś naprawdę dobrego w tej cenie :)

właśnie sprzedaję magnat monitor 200.. gra tak wmiarę, ale ja zbieram na xlska :mrgreen:

Podlogówki a'la nexton z lepszą i ładniejszą kopułką i duzo lepszą zwrotą niż w oryginałach :P

Magnat Monitor 1000

Magnat Monitor 1000

To dobrze się składa bo akurat za kilka tygodni będe miał kase.A jaki subwoofer proponujecie???Bo zastanawiam się nad Magnatem 200 lub 300.A co co dokładnie chodzi z tymi podłogówkami a'la nexton????

Magnat Monitor 1000

Magnat Monitor 1000

A właściwie nie wiem :wink: Podobają mi się i nie są aż tak drogie :mrgreen: A dokładnie to na jakie kolumny mam czekać???

rumak_2006 napisał:
ale zobacz na ich cene To jest 3 razy więcej ile moge wydać
tylko ze to jest cena za oryginalne kolumny prosto z salonu (o ile oni maja jakis salon)
a takero zalatwi ci taniej bo z innej manufaktury ;)

Powrót