• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

MAGNAT POWERBULL 250

Reakcji
0
MAGNAT POWERBULL 250

co sądzicie o tym głośniczku?

http://allegro.pl/show_item.php?item=40346362

i jeszcze jedno.. jesli ktoś ma moze go zamontowanego to prosze o podpowiedz gdzie moge znależć do niego parametry lub w jakiej konfiguracji jest zainstalowany.

z góry dzięki.
...

[ Dodano: 2005-02-02, 21:53 ]
troszke mi na opiniach zależy więc prosze o rychłą odpowiedz!

SW a heco lubisz?
w celu redukcji kosztów wszyscy robia w chinach (w polsce) w tych samy fabrykach, takkie sa prawa rynku i ich nie zmienisz :P
kopulka chcesz kupic na 100% czy tylko sie kupisz

Jeślo chodzi o magnata to już nie ten magnat.Nie kupił bym choćby z tego powodu że zjeżdża z tej samej lini produkcyjnej co alphard...
PZDR

Robiłem kolesiowi Powerbull'a tylko że 300 do Tico. Kiepskie głośniki. Już wolałbym XTC - droższe ale konkretniejsze(jeśli to ma być do auta). Jak do domu to są lepsze pozycje.

do auta na pewno do autak kopułka chce...
kurde.. no co ja mam doradzic.. 5lat temu był dobry...
bardzo estem ciekawy jakie propozycje do samochodowego subwoofera maja koledzy z tego forum...

tylko konkretnie chciałbym wiedzieć na co stawiacie? firma/model/moc i jesli uzywacie takowych to w jakich konfiguracjach pracuja i czym to napedzacie..

pzdr

[ Dodano: 2005-02-04, 22:32 ]
ale tylko dodam ze jak widze ze mówiciew ze to te same głośniki to mi sie śmiać chce.. moze i z tej samech chińskiej taśmy jada ale identyczne to one nie sa ani pod wzgledem parametrów ani pod wzgledem grania ani nawet wymiarów które linijka mozecie sobie mierzyć a nie specjalnym sprzętem...

Hertze są ok ja proponuje ES 250 drozszy ale przynajmniej mozna z niego zrobić coś więcej niz popielniczke :)

Mam magnata XTC 1000 w 20 l skrzynce br. Super brzmienie. Wart swojej ceny. Tylko wymaga mocnego wzmacniacza okło 200 W.

jak bym miał kase to kupiłbym se do atka jakiegoś Hertza ES 250 lub 300, Peerlessa XLS car, JL Audio, Rockford Fosgate, Focal ale wiekszośc z nich jest chorendalnie droga .. ale pomażyc mozna

Powrót