• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Magnat W 170 CP<----- gdzie kupic

Reakcji
0
Siema. Nie orientujecie sie moze gdzie moge dostacx tego magnacika.Bo pytalem BODKA206 i kurde niestety nie ma tego modelu :/
Bo planuje zrobic podlogowki po jednym na kolumne i wpakowac go do 18 l. Tylko zostaje klopot ze zwrotka:/ bo nie moge znalezc zadnego schematu ;/

Z gory dzieki za pomoc
Pozdro

Właśnie... Miałem go - nic specjalnego... Miałem go w 16L i zachowywał się jak bez obudowy. Bardzo delikatny - ale grał w miarę czysto i przyjemnie.

Poprostu kiedys kupilem jednego z zamierem robienia monitorkow. Gral dosc tak teraz pomyslelem ze dokupie 2 i zrobie sobie podlogowki bo i tak nie ma jakiegos fajnego midwoferka w tej cenie :)

magnat ma niezle brzemienie bardzo przyjemne dla ucha ale z basem jest troche gorzej, po 2 magnaty w jednej kolumnie i bylo by nawet nawet

Ja też myślałem nad tymi niskośredniotonowymi Visatonami tylko ciekawi mnie jak grają :) planowałem dać 2 na kolumne a jako wysokie DX25SC.

Chciałbym też posłuchać tych Heco tylko akurat nikt ze znajomych ich nie ma :(:(.

Może ktoś jest z okolic Siemianowic Śląskich i ma kolumny na Heco co bym mógł się wbić na odsłuch :P:P:P :)

Powrót