• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Male zmiany w podforum > własne konstrukjce... <

potwierdzam, nie wiem jak teraz ale przez ostatnioe kilka miesięcy tak było, że po 4 nie działało

Też mam problem z tymi postami 500 i potem kasuje mi automatycznie nieprzeczytane.

Co do forum - pada różnie, przeważnie pierwszy raz o 23 a potem od 1 do 5 -6 rano niestety nie działa.

Wallker napisał:
Potwierdzam, ja również mam tak jak Tanner, po dłuższej nieobecności na forum gdy liczba nieprzeczytanych przeze mnie postów przekroczy 500 wywala mi komunikat w stylu"Twoje konto przekroczyło maksymalną liczbę nieprzeczytanych postów: 500 Zostały one usunięte"...
mam to samo

Widocznie kazdy ma tak samo, tylko ze niektorzy o tym nie wiedza, bo czytaja naprawde duzo, lub czsto wchodza na forum... Pewnie da sie to ustawic gdzies w opcjach adminitrayjnych, ale to juz Questera dzialka.

Powrót