• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Malowanie Aluminium

Reakcji
0
Witam, mam do pomalowania front wzmacniacza. Obudowa po korektorze Diory zaszpachlowane wycięcia po potencjometrach, pytanie jak to pomalować żeby nie odpadło po pierwszym lepszym dotknięciu? Malowanie proszkowe odpada.

qwerty67 napisał:
Witam, mam do pomalowania front wzmacniacza. Obudowa po korektorze Diory zaszpachlowane wycięcia po potencjometrach, pytanie jak to pomalować żeby nie odpadło po pierwszym lepszym dotknięciu? Malowanie proszkowe odpada.
ładnie przeszlifuj, odtłuść i pryśnij chociażby sprayem kilka warstw i będzie ok, jak masz więcej czasu, kasy i sprzętu to może temat bardziej rozwinąć....

mozesz to pomalowac czym tylko zechcesz. problemem jest jedynie szpachla.
jak to jest szpachla samochodowa i dobrze wysezonowana to nie bedzie z tym problemu
no i ja bym jednak dal podklad dla wyrownania powierzchni

Powrót