Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zabawne, wiec bez tej zwrotnicy, co musiałbym zrobic zeby podlaczyc te glosniki. Oczywiscie nie mam 2000 na nowy wzmacniacz i nie bede sie bawił w zbieranie przez pół roku.ditomek napisał:do suba ma traiać suma L i P - ta zwrotnica tego nie umozliwia (chyba ze masz dwa suby) choć to tylko przykład na dziury w twojej teorii. poza tym mam dziwne wrażenie ze chciałbyć przy pomocy scyzoryka, paczki zapałek i kleju kropelki zrobić helikopter - takie rzeczy to tylko Mc Gyver.
Tylko nie strzelajtakero napisał:powiedz co to za głośniki!
napisz...Moge cos jeszcze napisac na temat glosników/wzmacniacza.
Jestem nowicjuszem i nie znam sie tak dobrze ze moge sie rozpisywać stronami, ciezko mi napisać samemu. Podajcie jakies informacje to poszukam gdzieś i powiem wtedy. Proszetakero napisał:napisz...Moge cos jeszcze napisac na temat glosników/wzmacniacza.
Niech beda fotki....Sorry ze jakosc jaka jest ale baterie w aparacie mi siadły i musiałem WebCamem robić... I jeszcze to:Tasior napisał:najlepiej jesli porobisz tez fotki,mozliwe ze to troszke wyjasni sytuacje(pozniej powiem o co mi chodzi.)

Bo nie działa, działa tylko ten srednio-nisko tonowy (chyba) nie wiem nic na ich temat, ale wiem ze nie działa bo rozbieralem i nawet nie sa podlaczone.Tasior napisał:w tym ostatnim linku do fotki jest kolumna, jesli jest dwu drozna to tam jest w srodku kond zabezpieczajacy wysokotona. po co chcesz to razem łączyc?
takero napisał:Z tego co widze to te kolumny to pełnopasmowe są ??
więc po co im wysokotonowiec ?
zrób do nich suba i tyle...
a zwroty na allegro sprzedaj...
DIY... Wzmacniacz pasywnyTasior napisał:jaki ten sub?
mowa o czyms powaznym,z własnym wzmakiem pewnie,i z aktywnym filtrem,zwrotke to sobie mozesz do kolumn wsadzic.