• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mam problem z glosnikami Alphard lw65h81

Reakcji
0
Witam wszystkich zakupilem sobie jakis czas temu glosniki Alphard lw65h81 mysle zrobic z nich 2 monitorki. Nie wiem czy ma to sens (zebym sie nie zalamaw brzmieniem tego :) ) . Ale napiszcie mi ile litrow maja miec obudowy jakie wymiary i wylot i wszystkie te sprawy bo nie znam sie na obliczaniu tych rzeczy wogole wiec prosze was o pomoc i co sadzicie o tych glosnikach. Z gory dziekuje mam nadzieje ze w najblizszym czasie opanuje sam obliczanie tych bajerow Pozdro

sory ale nie zadawaj takich pytań bo niektórzy sie wkurzają.nikt tu za ciebie nie bedzie obliczał ani dawał gotowca.

hardzio zapraszam na www.audiomania.prv.pl tam znajdziesz bardzo dokladne wskazowki jak przeprowadzic symulację w WinISD
Jak jesteś kapujący to 3 godzinki i wszystko wiesz. I jeszcze poczytaj na forum, jest o tym dużo mowy
pozdrawiam

Powrót