• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mam radyjko JVC KD-LHX501 i mam z nim problem

Reakcji
0
Kupiłem kilka dni temu radyjko w.w kupiłem jako uszkodzone za grosze bardzo fajnie sie sprawuje ale ma jedną wade po wejciu do MENU i wybraniu jednej zz opcji ( nie każdej) obraz sie rozmazuje czy może wie ktos ile to może kosztowac (naprawa) i czy wogóle sie opłaca to robic.

Jak chce Ci się grzebać to sprawdź taśmę od wyświetlacza do radia - ogólnie połączenie ekranu.

jakość dzwieku jaką generuje jest 100 razy lepsza od sonego mex-r5 którego miałem. A może wiecie co to może być jak pogra to radyjko i łapie temperature to zaczyna trzeszczec piszczec nie wiem jak no nazwac i to z taką moca az bani mało nie rozsadzi poszukam fotek i podesle :)

---------- Post dodany o 20:31 ---------- Poprzedni post o 20:30 ----------

a radio wylicytowałem za 130 złoty to nie majątek :) także naprawa może mnie kosztowac ok 120 to przeżyje :P

Powrót