• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mam zamiar kupić CD...

Reakcji
0
Szukam jak najlepszego za 90 do 150 złotych odtwarzacza CD (obowiązkowo musi czytać CDR). Co polecicie z dostępnych na allegro/ebayu/świstaku...
Dodam że SONY CDP-XE210 bardzo mi się podoba jeśli chodzi o wygląd zewn. ale jakie toto ma parametry ? Może ktoś coś o nim napisać? THX! Ogólnie preferuję zaokrąglone kształty bez zbędnych podcięć pod przyciski itp bajerów...

Ja mam pioneera pd-201 na burr-brownach (choc sam nie wiem do konca co to za cudeńka)
ceny aktualnej nie znam bo nabyłem z rok temu od kumpla co miał ze 3 sztuki a brakowało mu troche grosza . Złagodniały troszke wysokie tony, stereo mniam, bass bez zmian, bardziej wkomponowany w całość.

ja mam YAMAHE CDX-470 i jest cacy pilot czyta wszystko co wsadze oprocz cdrw i gra duzo ladniej niz SONY ojca-nie pamietam modelu ale jakis nowszy. pozdro

poszukaj cd technicsa
390 dosyc fajny kompakcik i naprawde gra ladnie ps spelnia twe oczekiwania

Powrót