• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Marmurowe podstawki pod kolumny

Reakcji
0
Mam pytanei czy ktos sie nei orientuje ile kosztuje wykonanei marmurowych podstawek pod kolumny (WxSxG) 30mmx320mmx350mm kiedys widzialem na forum takei podstawki ktos mial.
pozdro

info udzieli ci kazdy kamieniarz. poszukaj w necie jakiejsc stronki, moze bedzie cennik a jak nie to napisz maila z takim zapytaniem

pójdź do jakiegoś zakładu i popytaj,
taka wielkość nieduża to może z jakiś "odpadów" zrobi...
wtedy będzie sporo taniej ....

ja za swoje podstawki z polerwaniem i wierceniem placilem kolo 180 zł za dwie sztuki ale w toruniu ponoc uslugi kamieniarkiesa bardzo tanie jak jest naprawde nie wiem

awaria napisał:
granity6@wp.pl

pisz do gościa , jest właścicielem zakładu kamieniarskiego i ma ceny dobre /niskie.

chyba nie będziesz załatwiał takich rzeczy korespondencyjnie?? wysłanie kamienia pocztą nie będzie tanie...
a kamieniarz jest w każdym mieście, gdzie jest cmentarz...

Powrót