• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Maronix opinie

• Autor wątku Autor wątku esh0
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a skladal ktos tego 700w wzmaka ? tylko te kondy do zailacza... to wychodzi kosmos ;]

Apropo holtona sma składam i kondy mozna dostac u pewnego pana na allegro 6800uF na 80V za 8zł sztuka kupiłem juz 10 Sztuk.

No i stało się ;)

Zakupiłem WS300TP, większe próby dopiero będą przeprowadzane na dniach...
Ale pierwsze wrażenia są jaknajbardziej pozytywne. Porównując go do mostka TDA7294 to zjada go na śniadanie. Odsłuchy prowadzę i będe prowadził na SLS10 w 15L Closed. (wiem ze dziwny sub ale innego nie mam ;) ) jak dotąd jest SUPER!!!

Więcej powiem niebawem :) pozdrawiam

Nie wiem jak w innej budzie ale bardzo BARDZO dobrze! ten wzmak tak go trzyma ze aż się dziwiłem ze tyle wyciagne z niego :) Impuls jest bardzo mały - taki jak chciałem. moze nisko nie schodzi, aż tak bardzo... ale mnie wystarcza. Ma dużą wytrzymałość mocową w tej budzie. no jak dla mnie sprawuje sie genialnie, no ale jestem ciekaw jak dam go w 40L Closed (bo tak planuje) czy to duzo zmieni... w BR niechce bo głównie słucham muzy a lubie szybki i konkretny bas bez ociągania ;)

EZO, ja się nie dziwie :) ale nie myślałem, że aż tak fajnie będzie ;)

Tasior, Cieżko powiedzieć... ja nielubie walczyć o pojedyncze Hz... ;) wole szybkość i moc :)

ja równiez ale w 15 jestem poprostu ciekaw co moze zaoferowac taki glosnik oprocz szybkosci mocy i wykopu.

Tasior, jakbys był w okolicach Grodziska Mazowieckiego to zapraszam :) Chociaż niebawem pewnie zmienie mu bude ;)

Powrót