Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Napisz może który głośnik z serii SK masz. Jakbyś trochę poszukał na forum to ludzie robili projekty na głośnikach SK, więc nie pytaj dlaczego nie ma jak nie szukałeś.gigipawel napisał:Dlaczego nie ma żadnego racjonalnego projektu z głośnikami tej serii ?
O to pretensji nie może do nikogo mieć. Skoro ludzie nie chcieli go kupować no to nie dziw się że nie ma opinii. Możesz być śmiało pierwszym który zrobi na nich zestaw od A do Z.gigipawel napisał:Żadnych relacji jak to gra czy opłaca się to kupować.
dolphin123 napisał:Skoro ludzie nie chcieli go kupować no to nie dziw się że nie ma opinii.
:lol: Za mało czasu mam mgr piszę na dość obszerny temat więc nie mam czasu, a to miało być odskocznią od komputera a tu okazuje się że lekturą nieźle mnie wchłonęła.dolphin123 napisał:Możesz być śmiało pierwszym który zrobi na nich zestaw od A do Z.
a skąd Ty takie pytania bierzesz ? Nie wszystkim pasuje chociażby żółta membrana. W dodatku głośnik wysokich lotów nie jest i początkujący robią na 14SCX bo jest sprawdzony. Tyle w temaciegigipawel napisał:To dlaczego nie kupują skoro mają niezłe parametry ?
bo parametry nie graja?gigipawel napisał:To dlaczego nie kupują skoro mają niezłe parametry ?
akurat STX ma gdzies pieiadze z detalicznej sprzedazy ;]gigipawel napisał:Wg. to słaba polityka Firmy. Gotowy dobry projekt dawał by też pieniądze z przetworników i części zwrotnic.
no wlasnie - w DUZYCH. a STX to nadal mala firmagigipawel napisał:W dużych koncernach są już ludzie tylko od pisania postów na forach internetowych i zachwalania swoich produktów(nie koniecznie prawdziwych).
i rowniez przez studia ja nic z nimi nie robie ;] (mialem zwrotnice robic bo kolumny juz dawno gotowe, nie mojegigipawel napisał:Za mało czasu mam mgr piszę na dość obszerny temat więc nie mam czasu
no i brak zwrotnicy robi swojedolphin123 napisał:W dodatku głośnik wysokich lotów nie jest i początkujący robią na 14SCX bo jest sprawdzony. Tyle w temacie