• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Masakra

Reakcji
0
Od 9 lat peracuje z serwerami i nie przytrafilo mi sie nic podobnego , mimo biedy w mojej firmie.
Uwazam ze firma ktora nie dotrzymala warunkow umowy winna wyplacic slone odszkodowania! Jest to dla mnie masakrujace zaniedbanie.
POLSKA poprostu!

poważna firma nie tłumaczyłaby się "niekompetentnym pracownikiem" bo to wstyd...
Na szczęście dają rekompensatę :)

Widze ze ludzie sie zniechecili i strona traci a to juz podstawa do zadania odszkodowania za szkody.

To normalne że jak strona często nawala to ludzie sie zniechęcaja, tracą zaufanie.
Szkoda tych wszystkich materiałów z poprzednich for. Przecież tam była ogromna wiedza praktyczna. Te wszystkie wypowiedzii ludzi najbardziej kompetentnych i doświadczonych. Miło sie to czytało :o(

Ja bym się tym zbytnio nie przejmował, na dawnej stronie subwoofer... też było wiele informacji, a strona padła tak, że już się nie dało odzyskać bazy i na diyaudio znowu od początku wszystko ruszało. Mimo wszystko szkoda tych wypowiedzi, bo w sumie bylo ich sporo.

ale pomyslcie na ile pytan od nowa trzeba bedzie odpowiedziec poczatkujacym urzytkownikom......

juz nie bedzie wymowki: "opcja szukaj i nie zasmiecaj forum"
znowu jakies kilka miesiecy zbierania takiego ogromu wiedzy. a juz tyle tego bylo....

Najbardziej takie "awarje" forum denerwuja osoby ktore sie najczesciej wypowiadaly poniewarz wiele pytan znowu bedzie sie powtarzac co mnie osobiscie doprowadzilo by do bialej goraczki :)))

niema co narzekać, gdyby ktoś był mądrzejszy to b sam zrobił na swoim dysku kopie forum , przecież to tylko pare obrazków i troche tekstu w sumie troche tych megabajtów a dyski pewnie kilkudziesięcio gigowe zawalone niepotrzebnymi filmami .... w polsce sie tylko narzeka i narzeka , spadniesz z drabiny mówi sie trudno wdrapuj sie jeszcze raz a drogę masz tą samą ;)

Powrót