• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

MDF online i inne gadżety stolarskie

A w Rzeszowie w castoramie, praktikerze i leroy merlin pytałeś? Kiedyś w leroy nie musiałem całej płyty kupować chyba, że się już pozmieniało. Zapytaj jeszcze tutaj http://www.its.net.pl/ kiedyś można było kupić pół płyty nie wiem jak teraz.

Witaj, jak masz w pobliży obi to tam da się formatki kupić. w Radomiu jest tak o ile pamiętam, że 3 pierwsze formatki gratis, a później 2zł za docięcie każdej sztuki. A przez internet to nie wiem- sam bym chętnie skorzystał bo do Radomia mam prawie 50km:D
pozdr

tutaj trzeba wziac formatke... jakbym chcial cala to bym zamowil u siebie w skladzie :P potrzebuje male ilosci :]

No to z tym ciężej, u mnie w Liroy zmienili piłę na nową i w ofertę wsadzili mdf 18mm z cięciem po 34zł więc na razie mam spokój.
Także cięcie całkiem nieźle trzyma wymiar i towar taki jak potrzeba :-)

- - - - - aktualizacja - - - - -

53pln/m2 za 18mm chyba bedzie trzeba kupic cala formatke i wrzucic do piwnicy :/
Dobry ruch, niż przepłacać 100%..

meblux69 mial swietne ceny mdf... 18mm za 25pln/mkw z tego co pamietam... tylko ze wyrzynarka bedzie masakryczne ciecie :/ a prowadnicy brak :P

nikogo nie ma tu z mojego rejonu wschodniego :D a z bialegostoku gdzie sa markety budowlane na mkw nie ma jak przewiezc bo mam coupe :P
zawsze kupuje cale plyty ale pozniej tego pelno zalega w piwnicy rzed dlugi czas i zaczyna sie wynoszenie wyrzucanie po nocach by nikt nie widzial bo gabaryty dodatkowo platne itp itd

Miał...
Teraz nigdzie go nie "widzę". Jak pisałem maile i dzwoniłem to brak kontaktu.

tez pisalem 0 kontaktu :D

- - - - - aktualizacja - - - - -

potnij nadmiar na jakies male popularne monitorki i sprzedawaj wysylkowo po kosztach ;)
pojdzie i sie nie zmarnuje

troche bez sensu... kupie mdf narobie sie przy cieciu caly dzien i sprzedam po kosztach :D
pisalem do hurtowni gdzie zawsze kupuje o aktualne ceny no i sa dobre tylko wlasnie ciecie masakrycznie drogie :/

plyty 2070x2800

18 - 143
22 - 177
25 - 208

ceny brutto/szt. + cięcie 4 zł/formatka.

to wlasnie ta o ktorej wyzej napisalem :) ceny mdf dobre 25pln/mkw ale ciecie w chorych cenach przy tym zajeciu gdzie potrzeba duzo elementow :) kino 5.1 to min 150pln za ciecie.... u mebluxa zamawialem plyty na kino to z wysylka zaplacielm rowna 100

Na Modlińskiej, ostatnio był brak :-( ale po 20 ma być dostawa i obiecali że będzie w ciągłej dostawie. Jak trafisz na dobrego gościa to pocięte jest naprawdę dobrze.

Powrót