• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

MDF Wrocław

Ale zapewne trzeba cała płytę... dokłądnie licząc nie wyjdzie duzo tnaiej jak w supermarketach, juz to analizowałem.

Gdybyś dorwał lepsze miejsce niż markety, to wklej tu adres - przyda się na pewno bo u mnie w mieście nie kupisz ani centymetra MDF'u :mad:

Akurat wczoraj zamawiałem MDF w Chorzowie na monitorki. Liczą około 1 zł od każdej wyciętej formatki, 18 mm MDF 25 zł/m2. W sumie zapłaciłem niecałe 50 zł. Jest też oddział w Katowicach.

Bylem u nich ze dwa razy, rozgladalem sie ale jeszcze nic nie kupowalem. Maja duza pile formatowa, docinaja na wymiar ( cos tam sie placi za to ). Nie wiem jak precyzyjnie to ciecie u nich wyglada, ale pila sama w sobie wyglada bardzo porzadnie.

Tak, płytę trzeba całą kupić.
Nie orientuje się jak teraz stoi płyta 22mm, ale u nich z docięciem 8 formatek policzyli mi 210zł

Do Leroy'a nie miałem czasu zajechać, ale w OBI na ul.Długiej jak nie było, tak nie ma MDF'u grubszego niż 12mm.

Ja tam się przestałem szczypać. Też miałem cholerny problem z zakupem mdfu w swoich okolicach, a jeszcze gorzej jest jak się chce kupić dwie grubości. Dlatego wolę kupować przez allegro ;) Jest firma z Krakowa, co ma bardzo przyzwoite ceny i tną na wymiar. Płaci się za m2, a nie całą płytę. Nawet cięcia nie liczą. Polecam, tylko parę dni trzeba poczekać. No i koszt przesyłki trochę niweluje różnicę w cenie...

Nie chciałem robić nikomu reklamy, ale tak to ten sprzedający. Meblux69 Wystarczy w allegro wpisać płyta mdf

Powrót