• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

MDF Wrocław

Cena taka sama jak w supermarketach

Tylko, że tam możesz kupić formatki, a nie, tak jak na moim zadupiu że musisz kupić całą płytę 5m2 + koszt cięcia. Dlatego mi wychodzi taniej. A zwłaszcza jak chcesz kupić dwie grubości...

ale bez wychodzenia z domu

Szczerze mówiąc i tak wolałbym osobiście odbierać takie rzeczy i sprawdzać na miejscu. Bo ktoś zawsze może pomylić wymiar, a to zawsze się może zdarzyć i wyjaśniaj sobie to później przez telefon...

Szukałem w kilku firmach we Wrocławiu najtaniej wychodzi MDF w firmie Juan. 18stka 147zł, 22ka-180zł brutto za całą płytę. Chyba się skuszę.

No widzisz w Wawie w Juanie formatka kosztuje 4zł przy 20 szt. wychodzi 80 zeta ;-(

MDF zakupiłem w firmie Meblar. Koszt 22 201zł, 18stka około 155zł. Koszt Cięcia niezalezny od ilosci formatek 29zł!

Płyta "standardowa" czyli 2070x2800. Wybór mają duzy. Przy duzej ilosci formatek opłaca się ze względu na koszt cięcia. Przy okazji wycieli mi to na "poczekaniu"(przez błąd pani u której zamawiałem) co trwało około 10-15minut.

Powrót